KOLME EUROA PÄIVÄSSÄ ON
TONNIN SÄÄSTÖ VUODESSA.

PYSYVÄSTI EDULLINEN
RUOKAKORI.

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan ja hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan yllättävän suuret säästöt.

Osuuskauppa on perustettu takaamaan kotimainen, laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Sen toteutumista voit itse seurata S-mobiilin avulla. Hintavertailija vertaa ruokaostostesi hintaa kilpailijan todellisiin hintoihin, ja kertoo eron.

S-mobiili on fiksun kuluttamisen monitoimityökalu.

S-mobiili on asiakasomistajan tärkein apuväline: siinä on kaikki fiksu ja hyödyllinen yhdessä.

Heti kun kirjaudut sisään:

  • voit tarkistaa bonustilanteesi
  • näet vain asiakasomistajalle tarkoitetut edut ja tarjoukset
  • näet ruokakorisi kotimaisuustason ja hiilijalanjäljen
  • voit vertailla kaupparyhmien yksittäisten kauppojen hintatasoa
  • ja paljon muuta

 

VAPAUDU PAPERIKUITEISTA

Muuta kuitit sähköisiksi – ja luovu paperisista kuiteista.

S-MOBIILI
Omat ostot, omat ohjaimet.

Katso, miten oma ostohistoriasi muuttuu hyötytiedoksi. On sinun oma päätöksesi, miten sitä käytät. Kuinka paljon ostat kotimaista? Syötkö tietämättäsi liikaa suolaa?

 

VERTAILE KORTTEJA

Sekä käteiskortit että Visa-maksuominaisuudella varustetut S-Etukortit ovat asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Vastuullinen kulutus
Yksin ei maailmaa muuta, mutta neljän miljoonan voimin sen voi tehdäkin.

Asiakasomistajatalouksissa asuu noin neljä miljoonaa suomalaista. Kun tämä joukko päättää ostaa vastuullisemmin, se tarkoittaa, että koko Suomi ostaa vastuullisemmin.

Jokainen tekee itse päätöksensä ja siksi jokaisen kannattaa ainakin kurkata Omien ostojen Kotimaisuuslaskuria ja Hiilijalanjälkilaskuria.

Omat ostot
Kotimaisuuslaskuri: mistä ruokasi tulee, mihin eurosi menevät?

Kotimaisuuslaskurilla voit varmistua ostamiesi ruokatuotteiden raaka-aineiden ja valmistuksen todellisesta kotimaisuudesta – ensimmäistä kertaa yhdessä palvelussa.

Kotimaisuuslaskuri erottelee toisistaan sekä raaka-aineiltaan että valmistukseltaan kotimaiset tuotteet, Suomessa valmistetut tuotteet ja Suomen ulkopuolella valmistetut tuotteet.

Näet tiedot helposti jopa yksittäisen tuotteen osalta.

OMAT OSTOT
Hiilijalanjälkilaskuri: löydä oman ostoslistasi helpot ilmastoteot

Hiilijalanjälkilaskurista näet, mistä oman ostoskorisi hiilijalanjälki syntyy, mitkä tuoteryhmät ovat suurimmat kuormittajat ja miten voisit jalanjälkeäsi helposti pienentää. Samalla voit seurata hiilijalanjälkesi kehitystä kuukausi- ja vuositasolla.

Laskelmissa huomioitu koko ketju kauppaan asti:

  • maataloustuotanto
  • jalostus
  • pakkaukset
  • kuljetukset

Hiilijalanjälkilaskuria on kehitetty yhdessä Luonnonvarakeskuksen (Luken) asiantuntijoiden kanssa. Tuoteryhmäkohtaiset ilmastovaikutukset perustuvat olemassa olevaan, tuoreimpaan tutkimustietoon.

image

Katso ruokakorisi hinta eri kaupoissa.

Jo pelkästään Bonuksen ansiosta asiakasomistajuus on ylivoimainen tapa ansaita omilla ostoksillaan. Mutta vielä enemmän euroja sinulle tuo pysyvästi edullinen ruokakori. Paljonko se on sinulle? Omiin ostoksiisi perustuvan euromääräisen summan voit tarkistaa heti Hintavertailijan avulla Omat ostot –palvelussa.

image

Perhejako: koko perheen Omat ostot yhdessä

Jos talouden ruokaostoksia tekee useampi, kannattaa ottaa käyttöön Perhejako. Silloin jokainen näkee kaikkien laskureiden tulokset yhteisistä ostoksista. Ja muista: jos teillä on yhteinen jääkaappi, voitte perustaa yhteisen asiakasomistajatalouden.

Asiakasomistajataloudella on yksi pääjäsen, joka voi kutsua saman talouden muut täysi-ikäiset jäsenet Perhejakoon. Kutsut lähetetään Omat ostot -palvelusta, mistä jokainen kutsuttu voi valita hyväksyykö kutsun vai ei. Kutsu tulee kutsutun Omat ostot -palveluun, joten hänellä täytyy olla Omat ostot käytössä.

Ota käyttöön MobilePay

MobilePaylla maksat ja keräät Bonukset helposti yhdellä pyyhkäisyllä.

 

TOIMIPAIKKAHAKU

MITEN TIETOJASI KÄYTETÄÄN

Kuivaa asiaa, josta jokaisen kannattaisi kiinnostua.

Aina, kun teet ostoksen, siitä syntyy asiakastietoa. Kaikki yritykset keräävät sitä. Sanotaan, että se on uusi kulta - siitä kilpaillaan, sitä ostetaan, myydään ja jopa varastetaan.

On ihan tervettä kysyä, miten yritykset käyttävät tuota tietoa ja kenen eduksi.

Osuuskaupassa tuohon on helppo vastata. Asiakastieto kuuluu asiakasomistajille ja sitä käytetään vain heidän edukseen. Aivan kuten osuuskaupan tuottokin.