Miten luvut on laskettu?

Tuote ja palveluedut:

Luvut perustuvat S-ryhmään keskittävien asiakasomistajatalouksien 01/2021 – 08/2021 aikana saamien alennusten kokonaismäärään, josta ne on jaoteltu eri demografisille asiakassegmenteille ja suhteutettu 12kk kokonaisluvuksi.

Alennukset sisältävät päivittäistavara- ja käyttötavarakaupan sekä ravintolaliiketoiminnan alennukset, jotka ovat vaatineet asiakasomistajatalouteen kuulumista.

Luvuissa on alennusten lisäksi mukana myös S-Pankin maksuttomien päivittäispankkipalveluiden laskennallinen hyöty verrattuna kolmen Suomen suurimman toimijan (Nordea, OP, Danske Bank) päivittäispankkipalveluiden hinnastohintoihin ja ilmoitettu hyödyn keskiarvo asiakastasolla. Useamman henkilön taloudessa hyöty on huomioitu taloustasolla kertomalla ero talouden aikuisten jäsenten määrällä. Ajantasaiset pankkipalveluiden hinnat löytyvät kootusti osoitteesta:

Bonus ja maksutapaetu:

Luvut perustuvat S-ryhmän toimipisteisiin pääosan päivittäistavaraostoksensa keskittäville asiakasomistajatalouksille 01/2020 – 12/2020 aikana maksettujen ostohyvitysten eli Bonusten ja Maksutapaetujen kokonaismäärään, josta ne on jaoteltu eri demografisille asiakassegmenteille.