ELÄMÄSSÄ ON KAHDET HINNAT.
SINULLE ON NE EDULLISEMMAT.

ASIAKASOMISTAJAN HINTAEDUT

Osuuskaupan omistajuuden mukana saat automaattisesti toistuvia rahallisia etuja ja maksuttomia palveluja, jotka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Niiden avulla moni toistuva meno muuttuu toistuvaksi eduksi ja lopulta bonuskoneeksi.

Kun tavallinen kaupassakävijä ryhtyy asiakasomistajaksi ja keskittää ostoksensa, hänellä jää vuodessa keskimäärin 799 euroa* enemmän rahaa käyttöönsä. Hintaetujen toteutunut arvo tästä summasta oli keskimäärin 233 euroa*.

Hintaetuja ovat mm. S-Pankin maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut, asiakasomistajahinnat sekä ketjujen ja kumppaniemme asiakasomistajatarjoukset.

*Miten luvut on laskettu?

SAAT KOKO PERHEEN PÄIVITTÄISET PANKKI-PALVELUT MAKSUTTA

Asiakasomistajana saat S-Pankin päivittäiset pankkipalvelut täysin maksutta itsellesi ja perheellesi:

 • Tilit
 • Pankkitunnukset
 • Verkkopankki ja S-mobiili
 • S-Etukortti Visa ilman vuosi- tai kuukausimaksuja
 • Käteisen tallettaminen ja nostaminen S-ryhmän toimipisteissä
 • S-Laina ilman avauspalkkiota

VALITSE TÄSTÄ ITSELLESI VISA-KORTTI ILMAN VUOSIMAKSUA

Valitse tarpeesi mukaan pankkikortti, luottokortti tai näiden yhdistelmä: 

 • S-Etukortti Visa Debit
 • S-Etukortti Visa Credit
 • S-Etukortti Visa Credit/Debit

Et maksa lainkaan kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta voit:

 • maksaa ostoksesi kotimaassa, ulkomailla ja verkossa,
 • nostaa käteistä S-ryhmän kauppojen kassoilta ja automaateista
 • kerryttää kätevästi Bonusta ja maksutapaetua S-ryhmän ostoista

MAKSAT KAIKESTA KIVASTA JA TÄRKEÄSTÄ VÄHEMMÄN KUIN MUUT.

S-Etukorttietu: asiakasomistajalle omat hinnat, jotka saat S-Etukortilla. Sokos Emotionin kuukausittain vaihtuvat S-Etutuotteet.

Etukupongit: valikoituja kertatarjouksia S-mobiilissa, kuten ”tällä kupongilla -20 % yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta”.

Asiakasomistajahinnat ravintoloissa ja kahviloissa: esimerkiksi ”Nicolas Feuillatte -samppanja 44,90 € (ilman S-Etukorttia 76,90 €)”.

Asiakasomistajapäivät: massiivisia hintatempauksia. Esimerkiksi -15 % kaikista käyttötavaroista Prismassa. 

Tapahtumien pääsyliput ja vastaavat: Linnanmäki, teatteri, kotiottelu, Porin Jazz... asiakasomistajalle hinta on usein selvästi edullisempi.

SAAT BONUSTA LIKI KAIKESTA MIKÄ LIITTYY ELÄMÄÄN

Ansaitset Bonusta kaikista S-ryhmän palveluista ja valikoiduilta bonuskumppaneilta, yhteensä yli 2000 toimipaikasta, ja lisäksi myös verkkokaupoista.

Tämä tarkoittaa, että täyden 5 % Bonuksen kerryttäminen on hyvinkin mahdollista.

BONUSKUMPPANIT:
NÄIN MUUTAT ARJEN MENOT JATKUVAKSI BONUSTELUKSI

Arjen välttämättömät kulut kannattaa ehdottomasti hyödyntää Bonuksen kartuttamisessa. Etenkin, kun olemme valinneet kumppaneiksemme yrityksiä, joiden arvot voimme myös itse allekirjoittaa. Logoa klikkaamalla näet kumppanin tarjoamat edut. Lue lisää, miten Bonus kirjautuu kumppaneiltamme.

image

LähiTapiola

LähiTapiola on asiakkaidensa omistama kuten osuuskauppakin. Samalla, omistajan, asialla siis.

Samasta syystä saat myös LähiTapiolasta Bonusta useimmista yksityishenkilöiden vakuutusmaksuista, esimerkiksi:

 

 • autovakuutuksesta
 • kotivakuutuksesta
 • matka ja yksityistapaturmavakuutuksesta
 • sairauskuluvakuutuksesta
 • useista henkivakuutuksista
 • lemmikkieläinvakuutuksista
 • venevakuutuksesta

 

Jos olet LähiTapiolan asiakas, Bonus alkaa kertyä, kun rekisteröit osuuskaupan omistajuutesi LähiTapiolaan verkossa, puhelimitse tai LähiTapiolan palvelupisteessä.

image

Elisa Saunalahti

Elisa on alansa ainoa suomalainen palvelutarjoaja, ja asiakasomistajana saat Bonusta myös Elisan 5G-puhelinliittymistä, 5G mobiililaajakaistaliittymistä ja Elisan Saunalahti laajakaistaliittymistä, kun kyse on laskulla laskutetuista liittymistä.

Bonusta kertyy:

 • Bonusta kerryttävien liittymien kuukausimaksuista
 • kotimaassa soitetuista normaalihintaisista puheluista matka- ja lankapuhelinliittymiin
 • normaalihintaisista teksti- ja multimediaviesteistä
 • kotimaan normaalihintaisesta datasiirrosta (ei datapaketeista).
 • Bonusta alkaa kertyä, kun rekisteröit S-Etukortin jäsennumeron Elisalle. Bonuksen saaminen edellyttää, että lasku on maksettu eräpäivään mennessä.
image

Viking Line

Viking Line perinteikäs ahvenanmaalainen varustamo, jonka lähtöselvityksessä S-Etukortti on selvää rahaa.

S-ryhmän asiakasomistajat saavat Bonusta Viking Linen myymistä ja välittämistä erikoishintaisista matkatarjonnasta Tallinnaan ja Tukholmaan, jotka löydät Viking Linen verkkopalvelun S-Etukorttiosiosta. Matkavaihtoehtoja on erilaisia risteilyistä ja reittimatkoista hotellipaketteihin. S-Etukortti on muistettava näyttää lähtöselvityksessä.

image

Oral Hammaslääkärit

Oral Hammaslääkärit on suomalainen hammaslääkäriasemaketju, josta löydät kaikki suun terveydenhoidon palvelut yhdestä ja samasta paikasta. Asiakasomistajana saat myös Bonusta saa kaikista Oralin hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista. Bonus kertyy S-Etukortilla, kun maksaa hammashoidon heti käynnin yhteydessä.

image

Silmäasema

Silmäasemalta saat kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut – sekä Bonusta.

Bonusta saat Silmäasema-myymälöiden optikkojen palveluista ja tuoteostoista kuten silmä- ja aurinkolaseista, piilolinsseistä ja muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista sekä silmäsairaaloiden kaihileikkauksista. Bonusta saat esittämällä S-Etukortti kassalla maksun yhteydessä.

Myös verkkokaupasta saat Bonusta, kun teet ostokset kirjautuneena asiakkaana ja tunnistaudut S-ryhmän asiakasomistajaksi.

image

Sector Alarm

Sector Alarmin kodin hälytysjärjestelmä valvoo jatkuvasti tulipalojen, murtojen ja esimerkiksi vesivahinkojen varalta. Hälytyksen sattuessa Sector Alarmin hälytyskeskus huolehtii avun paikalle, vaikka itse olisit muualla. Järjestelmä on helppokäyttöinen ja sopii koko perheelle. Älykkäät ratkaisut, kuten älypistorasiat tekevät arjesta helpompaa, ja voit hallita kotisi laitteita mistä tahansa Sector Alarm -sovelluksella.

Bonusta saat kodin hälytysjärjestelmän kuukausimaksusta.

image

S-APTEEKKI.FI

S-Apteekki.fi on apteekki verkossa, ja palvelee verkkotoimituksillaan koko maan laajuisesti.

S-Apteekin liiketoiminnasta vastaa Apteekki Isokannel, jolla on myös apteekkimyymälä Helsingin Kauppakeskus Kaaressa. Apteekkimyymälän ja verkkoapteekin ostoista on mahdollista saada Bonusta ei-lääkkeellisistä tuotteista.

VINKKI: S-MOBIILI ON KÄTEVÄ KOMPASSI ETUIHIN LÄHISTÖLLÄSI.

Sinulle kuuluvat asiakasomistajan etukupongit löydät S-mobiilista. Voit selata niitä niin kuin haluat: lähimmät, uusimmat ja sinulle suositellut jne. Samoin näet kaikki lähistön kaupat, palvelut ja kumppanit, joilta voit kerryttää Bonusta

Lisäksi S-mobiilissa on Omat ostot -palvelu (ravintolaskuri, hiilijalanjälki, kotimaisuus...), Hintavertailija (missä ostoskorisi on edullisin juuri nyt), sähköiset kuitit, ajantasainen bonustilanne sekä S-Pankki kokonaisuudessaan.