S olet sinä.
Mutta mitä se
tarkoittaa euroissa?

Katso, mitä tapahtuu, kun yrityksellä ei ole muuta omistajaa kuin sen asiakkaat.

Lue lisää

ISO IDEA:
S OLET SINÄ

Tässä on se juju: kun yrityksellä ei ole muuta omistajaa kuin sen asiakkaat itse, myös kaikki tuotto kuuluu omistajien hyödyksi.

Summat ovat suuria. Vuonna 2020, S-ryhmään keskittävä asiakasomistajatalous sai osuuskaupan omistajana keskimäärin 799 euroa* rahana ja euromääräisinä hyötyinä ostoksistaan takaisin.

Tämä tarkoittaa, että asiakasomistajana saat takaisin keskimäärin 7 %  ostoksiin käytetystä rahasta.

NÄIN ASIAKASOMISTAJAN
HYÖTY JAKAANTUU

RAHAA
PANKKITILILLE

Tunnetuin asiakasomistajan saama hyöty on Bonus, jonka saat rahana pankkitilillesi joka kuukausi.

Bonuksia voit saada parhaimmillaan 5 % ostojen euromäärästä, ja vielä 0,5 % lisää, kun maksat ostokset S-Etukortilla. Ostoksensa keskittävä asiakasomistajatalous sai tililleen keskimäärin 565 euroa* vuonna 2020.

PYSYVÄSTI EDULLINEN
RUOKAKORI

Pysyvästi edullinen ruokakori on arjen hyötyä parhaimmillaan ja hintaeroista voi muodostua vuoden mittaan yllättävän suuret säästöt.

Osuuskauppa on perustettu takaamaan kotimainen, laadukas ja kohtuullisen hintainen tuotevalikoima kaikille. Sen toteutumista voit itse seurata S-mobiilin avulla. Hintavertailija vertaa ruokaostostesi hintaa kilpailijan todellisiin hintoihin, ja kertoo eron.

ASIAKASOMISTAJAN HINTAEDUT

Saat S-ryhmän ja kumppaniverkostomme vain asiakasomistajille suunnatut hintaedut käyttöösi.

Hintaetuja ovat mm. S-Pankin maksuttomat päivittäiset pankkipalvelut, asiakasomistajahinnat sekä ketjujen ja kumppaniemme asiakasomistajatarjoukset. Vuonna 2020 hintaetujen toteutunut arvo oli keskimäärin 233 euroa* keskittävälle asiakasomistajataloudelle.

KATSO,
MITEN SINÄ HYÖDYT.

MITEN EUROT KÄYTÄNNÖSSÄ KERTYVÄT?
TÄSSÄ KEINOT.

BONUS ON RAHAA
ASIAKASOMISTAJA SAA EUROJA PANKKITILILLEEN, EI KLUBI-PISTEITÄ.

Hyvä uutinen: osuuskaupalla ei ole kanta-asiakasjärjestelmää. Sen sijaan meillä on asiakkaidensa omistama yritys, jonka tuotto ei mene yhdellekään ulkopuoliselle. Siksi osuuskaupan omistajuus on ylivoimaisesti palkitsevin tapa ansaita ostoksilla.

Ellet vielä ole osuuskaupan omistaja, liity nyt mukaan. Se käy helposti.

OMA DATA OMAKSI HYÖDYKSI
MISSÄ JUURI SINUN OSTOSKORISI ON HALVIN?
MIKÄ ON SEN HIILIJALANJÄLKI?

Kun olet osuuskaupan omistaja, tavoitteena on, että ostat fiksusti ja saat rahallesi mahdollisimman paljon vastinetta.

Siksi meillä on Omat Ostot –palvelu, jonka avulla omasta ostohistoriastasi tulee sinulle mainio työkalu fiksumpaan kuluttamiseen. Esimerkiksi Ravintolaskuri paljastaa läpinäkyvästi ja rehellisesti ruokaostostesi terveellisyyden, ja auttaa sinua tekemään terveellisempiä valintoja. Hintavertailijassa sinulla on sormenpäissäsi kauppojen päiväkohtaiset tuotehinnat myymälän tarkkuudella.

ASIAKASOMISTAJA MAKSAA SAMASTA VÄHEMMÄN
ELÄMÄSSÄ ON KAHDET HINNAT. SINULLE ON NE EDULLISEMMAT.

Osuuskaupan omistajuuden mukana tulee automaattisesti pysyviä rahallisia etuja ja maksuttomia palveluja, joita voit käyttää mielesi mukaan.

Jos maksuton luottokortti, erikoishintainen hotelliyö, risteily ja samppanja -30 % alennuksella kuulostaa huikentelevaiselta, voit järki-ihmisenä ottaa vastapainoksi Bonukset kotiin vakuutuksista, mobiililiittymistä, kodin turvalllisuuspalveluista, silmälaseista, hammashoidosta ja apteekkiostoksista.

KUN PÄÄTÖSVALTA ON ITSELLÄMME, VOIMME PANOSTAA JUURI MEILLE TÄRKEISIIN ASIOIHIN.
KUN PÄÄTÖSVALTA ON ITSELLÄMME
VOIMME KÄÄNTÄÄ PÄÄSTÖMME HIILINEGATIIVISEKSI JO VUONNA 2025.

Hiilineutraalius tarkoittaa, että poistamme ilmakehästä yhtä paljon hiiltä kuin sitä tuotamme. S-ryhmän tavoite on kunnianhimoisempi: olemme hiilinegatiivinen jo vuonna 2025, eli poistamme hiiltä enemmän ilmakehästä kuin sitä tuotamme.

Asiakasomistajuus tekee tällaiset päätökset mahdolliseksi, sillä kun yrityksen tuotto ei mene ulkopuolisille, meillä on varaa investoida hyvään. Osuuskaupan omistajana olet Suomen suurin aurinkosähkön tuottaja, ja jo nyt kaikki käyttämämme sähkö tulee uusiutuvista energialähteistä.

KUN PÄÄTÖSVALTA ON ITSELLÄMME
VOIMME PANOSTAA VAHVASTI PAIKALLISEEN HYVINVOINTIIN.

Osuuskauppa käyttää suuren osan panostuksistaan oman alueensa elinolojen hyväksi.

Siksi osuuskaupasta on tullut suurin yksityinen työnantaja Suomessa, 80 % myymästämme ruoasta on kotimaista, lähikaupassasi on aina satoja paikallisia tuotteita, jokaisella suomalaisella on laadukkaat ja kattavat palvelut kotikulmilla.

Katso uusi filmi, joka on käsikirjoitettu 100 vuotta sitten

Meillä kaikilla on valta ja voima vaikuttaa.

Näin ajatteli suomalainen voimanainen Hedvig Gebhard jo 100 vuotta sitten. Siitä syntyi suomalainen menestystarina.

EI JÄTETÄ NUORIA YKSIN

Nuorten kriisiapua tarjoavaan Sekasin-chattiin on tullut kuluneen vuoden aikana 170 000 yhteydenottoa. Vain joka viidenteen pystyttiin vastaamaan.

Tule mukaan pitämään huolta, ettei nuori jää yksin.

S-ryhmä on mukana tukemassa nuorta mieltä yhtenä haasteen mahdollistajista.